четверг, 24 января 2013 г.

Модуль 6.Рефлексія

Модуль 5.Рефлексія

   Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме як шукати, опрацьовувати інформацію, здійснювати обмін нею. 

среда, 23 января 2013 г.

Модуль 4. Рефлексія

    Цей модуль допоміг мені уточнити Основні запитання проекту та обдумати оцінювання учнів в проекті, а саме як ефективно і правильно оцінити рівень знань з даної теми,не ставлячи оцінок. Ознайомилась з новими термінами. 


Модуль 3.Рефлексія

   Цей модуль допоміг мені з’ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення Основних запитань проекту, а саме ставити ключові, тематичні, змістові запитання. Створювати таблицю оцінювання учнів і діаграми. Як пов'язані між собою предмети. 


Модуль 2.Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме як залучати учнів до самостійної дослідницької діяльності, вміти висловлювати свої думки,заохочувати учнів до пошуку, проведення досліджень у навчальній діяльності та розвиток навичок мислення . З'ясувала яка різниця між методом проектів та навчанням за методом проекту.